Celanese Chemicals Europe GmbH

Produktet dhe shërbimet e Celanese Chemicals Europe GmbH (122)

Amine
Material zbutës
Ngjitës
Kimikate industriale
Acid formik (64-18-6)
Etilacetat (141-78-6)
Aldehyde
Acetat celuloze
Butylacetat (123-86-4)
Trimetilamin (75-50-3)
Acetat izopropili
Acetat vinili

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Am Unisyspark 1
65843
Sulzbach
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Azia
Evropa
Certifikatat
ISO 9001
ISO 14001
Themelimi
1999
Punonjës
10700