Dr. Hönle Medizintechnik GmbH

Produktet dhe shërbimet e Dr. Hönle Medizintechnik GmbH (0)

Nuk ka produkte në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Thura Mark 8 + 10
06780
Zörbig
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Evropa
Certifikatat
DIN ISO EN 9001
DIN EN ISO 13485
CE 0123
Administrimi
Prof. Dr. Karl Hönle