KLB Kötztal Lacke & Beschichtungen GmbH

Produktet dhe shërbimet e KLB Kötztal Lacke & Beschichtungen GmbH (13)

Shtresa dyshemesh (KLB-SYSTEM EPOXID EP 740 E)
Shtresa dyshemesh (KLB-SYSTEM EPOXID EP 172)
Rrëshirë epokside (KLB-SYSTEM EPOXID EP 280 WHG / 282 WHG)
Dysheme industriale (KLB-SYSTEM EPOXID EP 216)
Dysheme industriale (KLB-SYSTEM EPOXID EP 202)
Rreshire akrilike (KLB-SYSTEM ACRYL AC 357)
Dysheme objekti (KLB-SYSTEM POLYURETHAN PU 410)
Dysheme ESD (KLB-SYSTEM EPOXID EP 211 ESD)
Dysheme ESD (KLB-SYSTEM EPOXID EP 785 EL+)
Shtresezime prej betoni (KLB-SYSTEM PU-BETON)
Dysheme me rreshire epoksidi (KLB-SYSTEM EPOXID EP 175 Spezial)
Dysheme me rreshire epoksidi (KLB-SYSTEM EPOXID EP 236)

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Günztalstrasse 25
89335
Ichenhausen
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
DIN EN ISO 9001:2008
OHRIS Occupational Health- and Risk-Managementsystem
Themelimi
1995
Administrimi
Erwin Kehrle
Dipl.-Ing. (FH) Artur Kehrle