KLB Kötztal Lacke & Beschichtungen GmbH

Produktet dhe shërbimet e KLB Kötztal Lacke & Beschichtungen GmbH (13)

Rreshire per shtresesim (KLB-SYSTEM EPOXID EP 785 HS)

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Günztalstrasse 25
89335
Ichenhausen
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
DIN EN ISO 9001:2008
OHRIS Occupational Health- and Risk-Managementsystem
Themelimi
1995
Administrimi
Erwin Kehrle
Dipl.-Ing. (FH) Artur Kehrle