Dixons Surgical Instruments Ltd

Produktet dhe shërbimet e Dixons Surgical Instruments Ltd (8)

Instrumente kirurgjike
Autoklava
Instrumente mjekësore
Tavolinë operacioni
Pinca kirurgjikale
Kapëse kirurgjikale
Kateterë venozë
Kateterë ureteralë

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
1 Roman Court Hurricane Way
SS118YB
Wickford, Essex
United Kingdom
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën