AMT Jäggle GmbH

Produktet dhe shërbimet e AMT Jäggle GmbH (13)

Sharra per dru (HBS-430)
Sharrë konturuese (VARIABEL-S)
Sharrë konturuese (VAR-3S)
Sharrë konturuese (VARIABEL)
Bllok sharre (D3)
Sharrë konturuese (KS-M)
Sharrë konturuese (KS-IV)
Frezë betoni (SB7-500)
Frezë betoni (SHBS-500)
Frezë betoni (SB7-500)
Makineri bluarëse guri
Bllok sharre (D1)

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Zeppelinstrasse 16
88427
Bad Schussenried
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Afrika
Evropa
Themelimi
1982
Administrimi
Dipl-Ing Dipl-Wirt-Ing Gerd Jäggle