Shimadzu Corporation

Produktet dhe shërbimet e Shimadzu Corporation (42)

Kamera CCD
Pajisje me rreze X
Peshore platforme
Shtylla kromatografie
Viskozimetër
Peshore me precizion
Pajisje mjekësore
Peshore analitike
Analizues termik
Pajisje që kontrollon fortësinë
Peshore laboratorike
Pajisje absorbimi

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
1 Nishinokyo Kuwabaracho
604-8511
Kyoto
Japan
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
ISO 9001
Themelimi
1875
Punonjës
7800