ALPEN-MAYKESTAG GmbH

Produktet dhe shërbimet e ALPEN-MAYKESTAG GmbH (34)

Shpues spiral (SPEED-DRILL)
Shpues spiral (HSS)
Punto (HSS)
Punto (HSS)
Freza për metale të forta (SPEEDCUT)
Trapa me fileta (SPEEDTAP)
Trapa me fileta (HSS)
Prerëse forme (Solid carbide)
Prerëse forme (HSS)
Freza me bosht (SPEEDCUT)
Freza me bosht (HSS)
Freza disk (HSS)

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Urstein Nord 67
5412
Puch
Austria
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
DIN EN ISO 9001
Themelimi
1957
Punonjës
300