Walkron Werkzeuge Werner Wallbrecher GmbH & Co. KG

Produktet dhe shërbimet e Walkron Werkzeuge Werner Wallbrecher GmbH & Co. KG (50)

Nivelues (SG)
Nivelues (ZK)
Shpatulla përzjerëse
Mistri muratori (ERGO)
Mistritë
Mistritë
Mistritë
Shpatulla dore
Tehe te thyeshme
Mistri
Spatula gipsi
Spatula gipsi

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Hauptstrasse 69-71
42349
Wuppertal
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Themelimi
1825
Administrimi
Hans-Werner Wallbrecher
Frank Wallbrecher