ZAMAK MERCATOR Sp. z o.o.

Produktet dhe shërbimet e ZAMAK MERCATOR Sp. z o.o. (4)

Linjë për nxjerrje gome
Makineri ekstrudimi
Vidhe dyshe (2 x ∅24)
Filamente printeri 3D

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
UL. PIŁSUDSKIEGO 63
32-050
Skawina
Poland
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
DIN EN ISO 9001:2008
Themelimi
1991
Punonjës
10