BCE Special Ceramics GmbH

Produktet dhe shërbimet e BCE Special Ceramics GmbH (30)

Qeramikë teknike
Qeramikë cilësore
Pjesë qeramike me precision
Implante qeramike
Implante dentare
Pjesë qeramike
Përpunim qeramike
Aksesorë qeramike
Pompa qeramike
Qeramikë rezistente ndaj temperaturave të larta
Qeramikë speciale
Qeramikë aluminiumoxidi

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Markircher Strasse 8
68229
Mannheim
Baden-Württemberg
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
DIN ISO 9001:2015
Themelimi
1986
Administrimi
Frau F. Bertsch-Würfl
Herr Dr.-Ing. T. Weiß
Punonjës
30