Dr. Paul Lohmann GmbH & Co. KGaA

Produktet dhe shërbimet e Dr. Paul Lohmann GmbH & Co. KGaA (189)

Kimikate të imta
Sulfat kaliumi (7778-80-5)
Oksid zinku (1314-13-2)
Natriumbenzoat (532-32-1)
Aditiv të produkteve ushqimore
Lëndë të para farmaceutike
Calciumchlorid (10043-52-4)
Karbonat kalciumi (471-34-1)
Acetat zinku (557-34-6)
Pluhur hekuri
Aluminium Hidroxside (21645-51-2)
Sulfat alumini (10043-01-3)

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Hauptstrasse 2
31860
Emmerthal
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
ISO 9001:2000
ISO 50001
GMP
WHO API
FSSC 22000
Themelimi
1886
Administrimi
Jürgen Lohmann
Torsten Cuno
Dr. Uwe Günther
Punonjës
350