Ruhrpumpen GmbH

Produktet dhe shërbimet e Ruhrpumpen GmbH (8)

Pompë shkarkimi
Pompë e tërthortë
Pompa me gaz të lëngshëm
Pompa procesi
Pompa me rritje presioni
Pompa me vakuum
Pompa helikë
Pompa vertikale

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Stockumer Strasse 28
58453
Witten
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
DIN EN ISO 9001
Themelimi
1950
Administrimi
Stephan Frieds
Dr. Wolfgang Paul
Punonjës
285