Weisser Spulenkörper GmbH & Co. KG

Produktet dhe shërbimet e Weisser Spulenkörper GmbH & Co. KG (13)

Kuti kaucuku
Pjesë injeksioni plastike
Pjesë plastike teknike
Mullinj me spirale
Pjese plastike me precizion
Rrotulla teli
Pajisje për transformatorë
Mbështjellje magnetike
Mbështjellëse plastike
Rrotull bobine
Mbyllje elektronike
Lidhjet plastikë – metal

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Im Riegel 6
73450
Neresheim
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
DIN EN ISO 9001:2008
ISO/TS 16949
Themelimi
1922
Administrimi
Manfred Starnecker
Punonjës
185