Steel Line Handels GmbH

Produktet dhe shërbimet e Steel Line Handels GmbH (26)

Tuba çeliku
Llamarina çeliku
Konstruksione hekuri
Fletë çeliku
Shufra peliku
Çelik të forcuar
Copa te reduktuara
Elemente T
Tuba metalike
Tuba shkëmbimi nxehtësie
Rekorderi këndore prej çeliku inoks
Trarë çeliku

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Donaufelder Strasse 101/7/Top 4
1210
Wien
Austria
Lloji i biznesit
Furnizuesi
Rajonet e eksportit
Azia
Evropa
Themelimi
1982
Administrimi
Karl Kainz
Punonjës
10