halstrup - walcher GmbH

Produktet dhe shërbimet e halstrup - walcher GmbH (41)

Barometra
Motorë me faza
Formë mesore
Aktivizues
Aktivizues (ST 120 KG)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Pajisje matëse të presionit
Pajisje matëse të presionit (EMA 84)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Sensorë presioni
Kalibër dixhital i presionit (EMA 200)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Sisteme pozicionimi (PSW 30_-8)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Sisteme pozicionimi (PSE 31_/33_-14)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Sisteme pozicionimi (HDA 70)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Stegener Strasse 10
79199
Kirchzarten
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Evropa
Certifikatat
DIN EN ISO 9001:2008
ROHS Restriction of Hazardou
Themelimi
1946
Administrimi
Dipl.-Ing. Jürgen Walcher
Herr Dipl.-Ing. Christian Sura
Punonjës
130