HumanTech Germany GmbH

Produktet dhe shërbimet e HumanTech Germany GmbH (10)

Implante per shtylla kurrizore (ADONIS)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Implante dentare (RatioPlant CLASSIC)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Implante dentare (RatioPlant AVANTGARDE)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Vida per kockat (VENUSmini)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Pllaka per kockat (HERO)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Implante kirurgjikale (TRISTAN)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Implante titani (RatioPlant SINGLE)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Materiale për zëvendësim kockash (i-FACTOR)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Fiksuese per kockat (VENUS)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Stabilizim shpine (ISOLDE)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Gewerbestrasse 5
71144
Steinenbronn
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Evropa
Certifikatat
DIN EN ISO 9001:2008
DIN EN ISO 13485:2012
CE
Themelimi
1948
Administrimi
Dipl.-Ing. Jochen Hutzel