Maquet GmbH & Co. KG

Produktet dhe shërbimet e Maquet GmbH & Co. KG (28)

Mobilie për spitale
Llamba mjekësore
Llamba për operacion
Makineri për thithje në mjekësi
Artikuj mjekësorë
Tavolinë operacioni
Atomizues me ultratinguj
Makineri per mushkerite dhe zemren
Shtretër ekzaminimi
Ventilatorë mjekësorë
Sisteme monitorimi për pacientë
Pajisje spitali

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Kehler Strasse 31
76437
Rastatt
Baden-Württemberg
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
DIN EN ISO 9001
Themelimi
1838
Punonjës
7000