Atlantic Chemicals Trading GmbH

Produktet dhe shërbimet e Atlantic Chemicals Trading GmbH (40)

shije vanilie
Acid askorbik (50-81-7)
Kalium (24634-61-5)
Vitamina B
Kafeinë (58-08-2)
Vitamin E
Ksanthan (11138-66-2)
Fosfat dikalciumi (7789-77-7)
Acid citrik (77-92-9)
Taurinë (107-35-7)
DL-metioninë (59-51-8)
Ëmbëlsues

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Hermannstrasse 46
20095
Hamburg
Germany
Lloji i biznesit
Furnizuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
DIN EN ISO 9001:2000
FAMI Quality and Safety System for Specialty Feed Ingredients and their Mixtures
Themelimi
1985
Administrimi
Dr. Ramin Ghaffari
Punonjës
65