ETOL d.d.

Produktet dhe shërbimet e ETOL d.d. (14)

Vaj eteri
Koncentrate për lëngje frutash
Substanca aromatike dhe shije
Aroma frutash
esenca pjekjeje
Ngjyrues ushqimorë
shurupe frutash
Produkte ushqimore bazë
Përbërës për pije
Esenca për pije
Substanca bazë kozmetike
Shurupe sheqeri

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Skofja vas 39
3000
Celje
Slovenia
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
ISO 9001