J. A. Becker & Söhne Neckarsulm GmbH & Co. KG

Produktet dhe shërbimet e J. A. Becker & Söhne Neckarsulm GmbH & Co. KG (17)

Skena te ngritura me LKW (HVZ)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Skena te ngritura me LKW (HVD)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Skena për ngritje me pirun (HGZ 15)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Skena për ngritjen e autobuzit (HVV)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Kompresor për soba gazi (SV 125/40 N)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Hauptstrasse 102
74235
Erlenbach
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
DIN EN ISO 9001
Themelimi
1897
Administrimi
Sybille Klumb
Matthias Frohberg
Thomas Archner
Punonjës
140