HBM Hottinger Baldwin Messtechnik GmbH

Produktet dhe shërbimet e HBM Hottinger Baldwin Messtechnik GmbH (21)

Transformues Rrotullimi (T12)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Aparate regjistrimi
Transformues Fuqie
Matëse të tendosjes (DMS)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Matëse të tendosjes (DMS) (M Serie)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Treguesit për pesha
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Sensorë optike
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Ekstensiometra (DD1)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Rekorder tranzienti (Genesis HighSpeed)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Im Tiefen See 45
64293
Darmstadt
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
ISO 9001
ISO 14001
Themelimi
1950
Administrimi
Andreas Hüllhorst
Punonjës
1700