C. Otto Gehrckens GmbH & Co. KG

Produktet dhe shërbimet e C. Otto Gehrckens GmbH & Co. KG (5)

Guarnicione gome
Unaza izoluese
Guarnicione rrethore me precizion
Guarnicione vakumi

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Gehrstücken 9
25421
Pinneberg
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
ISO 9001:2008
ISO 14001:2009
BS OHSAS 18001:2007
Themelimi
1867
Administrimi
Jan Metzger
Ingo Metzger
Punonjës
250