KROHNE Messtechnik GmbH

Produktet dhe shërbimet e KROHNE Messtechnik GmbH (50)

Ndjesorë temperature (OPTITEMP TRA-C10)
Çelës rrjedhjeje (DW 181)
Tregues karburanti (BW 25)
Tregues karburanti (BM 26 BASIC | ADVANCED)
Analiza procesi (OPTISYS CL 1100)
Analiza procesi (SMARTMAC 200 W (pH))
Formë mesore (OPTISENS MAC 100)
Matës uji (WATERFLUX 3070)
Transmetues temperature (OPTITEMP TT 51 C/R)
Transmetues temperature (OPTITEMP TT 50 C/R)
Transmetues temperature (OPTITEMP TT 30 C/R)
Transmetues temperature (OPTITEMP TT 20 C)

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Ludwig-Krohne-Strasse 5
47058
Duisburg
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
DIN EN ISO 9001
Themelimi
1921
Administrimi
Dr. Attila Bilgic
Ingo Wald
Punonjës
3096