Teckentrup GmbH & Co. KG

Produktet dhe shërbimet e Teckentrup GmbH & Co. KG (25)

Mekanizma për porta garazhi
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Dyer me palosje
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Dyer sigurie
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Porta me mbeshtjellje te shpejte
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Porta me mbeshtjellje
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Rrjete roleje
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Dyer garazhi
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Porta inoksi
Porta antizjarr
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Porta antizjarr
Dyer shtëpie (Forster Unico)
Dyer metalike
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Industriestrasse 50
33415
Verl-Sürenheide
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Evropa
Certifikatat
DIN EN ISO 9001:2008
Themelimi
1932
Administrimi
Kai Teckentrup
Meinolf Funkenmeier
Jörg Vogelsang
Punonjës
850