avintos AG
I dukshëm vetëm për përdoruesit e regjistruar. [ Hyni ]
Zvicëravintos AG , Zvicër: Informacion rreth {RTSH}

avintos AG është një Prodhuesi prej Armatura avulli, Kanale kullimi për dysheme, Kundërvalvula, Mulli me sfera, Ndarës kufijsh i çertifikuar nga ISO 9001:2008.

Adresa I dukshëm vetëm për përdoruesit e regjistruar. [ Hyni ]
lloji i ndërmarrjes Prodhuesi
Certifikatat ISO 9001:2008
Management Franz Hubinger
Rajonet e eksportit Gjermania, Austria dhe Zvicra
Faqja kryesore www.avintos.com
Telefon I dukshëm vetëm për përdoruesit e regjistruar. [ Hyni ]