avintos AG
I dukshëm vetëm për përdoruesit e regjistruar. [ Hyni ]
ZvicërProdukte

Adresa I dukshëm vetëm për përdoruesit e regjistruar. [ Hyni ]
lloji i ndërmarrjes Prodhuesi
Certifikatat ISO 9001:2008
Management Franz Hubinger
Rajonet e eksportit Gjermania, Austria dhe Zvicra
Faqja kryesore www.avintos.com
Telefon I dukshëm vetëm për përdoruesit e regjistruar. [ Hyni ]

Produkte - avintos AG


Armatura avulli

Informacione të tjera


Kanale kullimi për dysheme

Informacione të tjera


Kundërvalvula

Informacione të tjera


Mulli me sfera

Informacione të tjera


Ndarës kufijsh

Informacione të tjeraPërzjerës laboratorikë

Informacione të tjera


Përzjerësa magnetikë

Informacione të tjera


Pileta shkarkimi në dysheme

Informacione të tjera


Pozicionues

Informacione të tjera