Behringer GmbH
I dukshëm vetëm për përdoruesit e regjistruar. [ Hyni ]
GermanyBehringer GmbH , Germany: Informacion rreth {RTSH}

Behringer GmbH është një Prodhuesi i çertifikuar nga ISO 9001 i themeluar në 1919 gama e produkteve të të cilës mbulon Grykë hekuri, Makineri- dhe paisje

Adresa I dukshëm vetëm për përdoruesit e regjistruar. [ Hyni ]
lloji i ndërmarrjes Prodhuesi
Certifikatat ISO 9001
Management Christian Behringer , Rolf Behringer
Rajonet e eksportit Në të gjithë botën
Viti i themelimit 1919
Numri i punëtorëve 350
Faqja kryesore www.behringer.net
Telefon I dukshëm vetëm për përdoruesit e regjistruar. [ Hyni ]