Katalog

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

22.08.2022 01:08

norelem në AMB 2022

Në panairin ndërkombëtar për përpunimin e metaleve AMB, i cili zhvillohet në Shtutgart nga 13 deri më 17 shtator, norelem po vendos gamën e tij të teknologjisë së shtrëngimit në plan të parë. Kjo është zgjeruar në mënyrë të konsiderueshme: nga mëkëmbja me 5 boshte në sistemet e shumëfishta shtrënguese te moduli i shtrëngimit manual, klientët do të gjejnë shumë komponentë të rinj që ofrojnë vlerë të shtuar të qartë në shumë aplikacione.

Në stendën e norelemit, vizitorët e panairit do të priten nga një kub shtrëngues, i cili është i pajisur me produktet e reja të teknologjisë shtrënguese, si dhe ekspozita të tjera të panairit nga zona e inovacioneve. Kubi tregon qartë fleksibilitetin e lartë që mund të arrihet me komponentët nga gama e gjerë e teknologjisë së shtrëngimit. Falë dizajnit të tij modular, sistemi i ri i shtrëngimit të shumëfishtë mund të përdoret në mënyrë fleksibël dhe individualisht. Ai mundëson që një numër i madh i pjesëve të punës të mbërthehen shpejt dhe lehtë, duke minimizuar kështu kohën e vendosjes.

Çfarë risive mund të presin klientët? Në grupin kryesor "norelem spannt", produkte të reja janë të disponueshme në kategoritë "Vepsi me 5 boshte", "Sistemi i shtrëngimit të shumëfishtë" dhe "Sistemi i shtrëngimit me pikë zero" - ndër të tjera, të gjitha pllakat bazë dhe paletat e bëra nga derdhja gri. hekuri me vrima rrjeti gjendet në grupin e produkteve "01000". .

norelem ka zgjeruar edhe kategorinë e "grepave shtrëngues", e cila është një nga elementët e shtrëngimit mekanik. Përdoruesit mund të rrisin forcën shtrënguese deri në 75% në krahasim me levën standarde të shtrëngimit me produktin e ri "grep shtrëngues me jakë dhe levë shtrënguese me përforcues të forcës shtrënguese".

Risi të shumta mund të gjenden edhe në nëngrupin "sistemi i shtrëngimit me pikë zero". norelem ka bashkuar një gamë të tërë produktesh që janë të përshtatshme për të gjitha veglat e makinave metalprerëse dhe qendrat e përpunimit. Me këto sisteme, është i mundur një ndryshim në sekonda me një pikë zero të përcaktuar dhe një përsëritshmëri prej më pak se 0,005 mm.

norelem mund të gjendet në AMB në Sallën 1, Stand J82.