Katalog

H2O GmbH

25.08.2022 05:08

Ditët e sipërfaqes ZVO: Rezultate më të mira të ujit të shpëlarjes dhe efikasitet i lartë afatgjatë falë sistemeve VACUDEST me Industry 4.0

Leipzig/Steinen. Presioni i lartë i kostos, pastërtia e qëndrueshme dhe më shumë qëndrueshmëri - këto janë sfidat e teknologjisë së sotme sipërfaqësore.

H2O GmbH nga Steinen në Baden ofron një zgjidhje efikase për këtë: trajtim të cilësisë së lartë të ujit të shpëlarjes që kursen kostot, ujin e freskët dhe energjinë! Ekspertët për prodhimin pa ujëra të zeza shpjegojnë se si funksionon kjo në ZVO Surface Days në Leipzig në prezantimin e tyre "Pse trajtimi i ujit të përdorur për shpëlarje nuk është vetëm i qëndrueshëm, por edhe me efikasitet energjetik". Ai do të zhvillohet të enjten, më 14 shtator në orën 9:00.

H2O GmbH përfaqësohet gjithashtu me një stendë në konferencën popullore sipërfaqësore. Do të prezantohen sistemet e reja të distilimit me vakum VACUDEST me Industry 4.0. "Kabinat e shërbimit inteligjent" inovativ u mundësojnë përdoruesve sugjerime të vazhdueshme optimizimi dhe mirëmbajtje parashikuese një disponueshmëri të lartë të sistemit afatgjatë, më pak dështime të mirëmbajtjes, efikasitet maksimal të makinës dhe kështu një cilësi të qëndrueshme përpunimi.

Përveç kësaj, kompania mbështetet në risitë si teknologjia Clearcat dhe Purecat për trajtimin me cilësi të lartë të ujit të enëve. Me një reduktim të COD deri në 99 për qind, ato prodhojnë distilim të pastër kristal, pa vaj që arrin rezultate të shkëlqyera pastrimi në proceset e teknologjisë sipërfaqësore.

Rreth H2O GmbH - Sot, H2O GmbH është një nga ekspertët më me përvojë në botë në trajtimin dhe riciklimin e qëndrueshëm të ujërave të zeza industriale. Me sistemet e tyre efikase dhe të sigurta të distilimit me vakum VACUDEST, ata zbatojnë prodhim pa ujëra të zeza për klientët në më shumë se 50 vende anembanë botës.

Që kur u shkëput nga Mannesmann Demag Group në 1999, H2O, si një kompani e menaxhuar nga pronarët, ka qenë në gjendje të fitojë një numër në rritje klientësh besnikë. Më shumë se 130 punonjës në selinë në Steinen në Gjermaninë jugore dhe në degët në Zvicër, Poloni dhe Kinë kontribuojnë në këtë nivel të lartë të kënaqësisë së klientit.