Plotësoni formularin e mëposhtëm. Një përfaqësues i shitjeve do t'ju kontaktojë për t'ju prezantuar mundësitë e ndryshme të Exportpages.

Fushat e shënuara me * duhet të plotësohen.

Të dhëna personale

Titulli
Emri
E-mail
Telefon
Vendi/Rajoni

Të dhënat e ndërmarrjes

Emri i kompanisë
Rruga
Qyteti
Kodi postar
E-mail
Faqja kryesore

 

ME EKSPORTPAGES ...

  • jeni të pranishëm me ofertat tuaja deri në 32 gjuhë
  • arrijnë profesionistë të biznesit nga mbi 196 vende
  • gjeni klientë të rinj, kanale shitjeje të reja dhe shanse të reja biznesi