Për blerësit
Blerësit do të gjejnë këtu produkte nga furnizuesit mbarëbotëror. Eksportuesit nga 32 rajone të gjuhëve të ndryshme ofrojnë produkte dhe shërbime të tyre në Exportpages. Kjo e bën Exportpages një nga panairet më të mëdha online. Ofruesi Juaj i ri, me marrëveshjen më të mirë për Ju, është vetëm një klikim larg.
Për eksportuesit
Eksportuesit arrijnë me Exportpages menaxherë të blerjeve në më shumë se 180 vende. Ofertat Tuaja arrijnë pikërisht rajonet e eksportit në të cilat dëshironi të bëheni aktive - dhe në 32 gjuhët më të folura. Regjistroni tani biznesin Tuaj në Exportpages. Shpejt dhe pa komplikime.
Për pjesëmarrësit në rrjet
Rrjeti i Exportpages përfshin 32 domene gjuhësore, duke arritur kështu mbi 90% të tregut botëror. Ky është një avantazh i rëndësishëm për importimin dhe eksportimin. Bashkohuni tani me rrjetin - regjistrohuni tani si përdorues dhe kompaninë Tuaj si eksportues.
Për marketing
Arrini nëpërmjet Exportpages vëmendje ndërkombëtare me regjistrimet Tuaja PR dhe të lajmeve. Lajmet e produktit dhe kompanisë, afatet e panairit dhe rishikimet e tregtisë - publikuar në deri në 32 gjuhë. Ushtroni marketing ndërkombëtar me kushte minimaliste- regjistroni biznesin Tuaj tani.
Për të informuarit
Exportpages informon blerësin me përshkrimet e produktit, dokumentet PDF, videot, kompanitë dhe të dhënat e kontaktit përpara procesit të vendimmarrjes. Buletini ynë mujor do t'ju informojë pa Ju bezdisur. Regjistrohuni tani si përdorues aktiv - pa pagesë dhe shpejt.
Për ambiciozët
Kushdo që eksporton duhet të ketë mundësinë të ofrojë produktet, materialet e papërpunuara ose shërbimet e tij në tregun botëror pa kosto të madhe. Kjo është arsyeja pse Exportpages ofron mundësinë e një regjistrimi pa pagesë. Ju duhet të merrni përsipër vetëm shpenzimet e lidhjes për internet. Regjistroni biznesin Tuaj tani pa pagesë.
Për kontaktuesit
Kontakto shpejt dhe me lehtësi! Merrni më shumë informacion direkt në faqen e furnizuesit Tuaj të ardhshëm, ose një ofertë konkrete me postë. Exportpages ofron një gamë të gjerë të opsioneve të kontaktit. Regjistrohuni tani si një blerës - shpejt, lehtë dhe pa komplikime.
Për inovatorët
Natyra, mjedisi dhe shoqëria po ndryshojnë. Produktet e reja kërkojnë për tregje të reja. Kërkimi dhe zhvillimi nxisin tregtinë - Exportpages ndihmon të sjellë shpejt ide të reja në treg ose të hapë tregje të reja. Exportpages - porta për tregjet e botës. Regjistroni kompaninë Tuaj tani.
Për statisticienët
KUSH, ÇFARË, KU - Exportpages informon anëtarët e saj në zonën e anëtarëve në detaje me statistikat aktuale - gjatë gjithë kohës. Shihni kush ishte i interesuar në çfarë dhe ku. Kjo jep siguri dhe përfitime. Regjistroni biznesin Tuaj tani - shpejt, thjesht dhe pa komplikime.
Për fillestarët
Filloni tani! Anëtarësimi tek Exportpages është ekskluziv vetëm për kompanitë eksportuese, por jo ekskluziv në çmim. Filloni me tarifë zero! Shfrytëzoni mundësinë për regjistrim pa pagesë në Exportpages. Regjistroni tani kompaninë Tuaj pa pagesë dhe nisni biznesin Tuaj të eksportit.