Tuba çeliku Gjej prodhues online

6 Eksportues
3 Prodhues
3 Tregtar

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Tuba çeliku (6)

Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Tuba çeliku, Tuba të derdhur, Fletë të prera, Tub çeliku të përkulur, Grupe montimi, Kthyes tubash, Sherbime Mbrehjeje
Furnizuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Tuba çeliku, Shufra pistoni, Filiqe mesi, Grirje pa qendër, Punë grirëse, Sharrim, Tuba hidraulik, Lustrim, Pjese konike, Tuba cilindrik
Prodhuesi   Sweden   Në të gjithë botën
Produktet: Tuba çeliku, Shufra çeliku, Tuba çeliku të profiluar, Seksione kanalizimi, Tuba cilindrik, Tuba metalike
Furnizuesi   Austria   Azia Evropa
Produktet: Tuba çeliku, Copa te reduktuara, Elemente T, Ushqyes zinku, Çeliqe të qëndrueshëm ndaj acidit, Çeliqe të qëndrueshëm ndaj nxehtësisë
Furnizuesi   Germany   Azia Evropa
Produktet: Tuba çeliku, Çelikë të petëzuar, Shufra çeliku, Tuba çeliku të profiluar, Profile çeliku, Çeliqe & produkte çeliku, Konstruksione hekuri
Prodhuesi   Poland   Në të gjithë botën
Produktet: Tuba çeliku, Çelikë të petëzuar, Struktura urash, Konstruksione metali, Ushqim për linjat e jashtme, Fundet e kontenierëve, Profile çeliku
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim