Pjesë mjetesh për shina Gjej prodhues online

10 Pjesë mjetesh për shina
Eksportues
10 Pjesë mjetesh për shina
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Pjesë mjetesh për shina (10)

Produktet: Sisteme sinjalizimi, Llamba dhe ndriçime, Sisteme për furnizim energjie, Aksesorë për automjete, Pjeset e mjeteve hekurudhore
Prodhuesi   Austria   Në të gjithë botën
Produktet: Avullues me zhytje, Mbrojtës, Tapete balasti, Fole shinë, Shtresa ndërtimi, Shtresa shtrati, Mbështetëse shinash
Prodhuesi   Zvicër   Në të gjithë botën
Produktet: Pjesë me përforcim fibrash, Pjesë plastike të përforcuara me fibra qelqi (GRP), Pjesë plastike teknike, Pjeset e mjeteve hekurudhore, Pjesë plastike
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Përzierës kimikë, Mikser laboratori, Mikser farmaceutik, Mikser ushqimi, Pastrues mbeturinash, Sisteme ngarkimi, Mikser kontejer, Sisteme batimi
Prodhuesi   Germany   Evropa
Produktet: Disqe rrotullues, Friksione fleksibël, Bashkues elastomeri, Bashkuese anijesh, Friksione për makineri bujqësore, Friksione për mjetet mbi shina
Prodhuesi   Germany   Azia Amerika e Veriut Amerika e Jugut Evropa
Produktet: Ngrohësa për hapësira të mëdha, Ngrohësa me ajër të ngrohtë, Sisteme tip tunel për shkrirjen, Sisteme tharjeje me ajër të ngrohtë
Prodhuesi   Italy   Në të gjithë botën
Produktet: Absorbues, Pjeset e mjeteve hekurudhore, Elementë për automjete pune, Amortizatorë sigurie
Prodhuesi   Czech Republic   Në të gjithë botën
Produktet: Pjeset e mjeteve hekurudhore, Trenat lokal, Lokomotiva nafte- elektrike, Autobusë hekurudhorë, Tramvaje, Lokomotiva industriale, Lokomotiva me naftë
Prodhuesi   Germany   Azia Afrika Evropa
Produktet: Skena te ngritura me LKW, Levë, Skena te ngritura gershere, Skena te ngritura me rrota, Platforma për ngritjen e makinave, Skena për ngritje me pirun
Prodhuesi   Germany   Azia Amerika e Veriut Amerika e Jugut Evropa
Produktet: Unaza hermetike, Akumulatorë me pistonë, Avullues me zhytje, Guarnicione unazore, Vula gomë-metal, Pjesë silikoni të formuara, Guarnicione PTFE
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim