Impiant sferik me precizion Gjej prodhues online

3 Eksportues
2 Tregtar
1 Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Impiant sferik me precizion (3)

Prodhuesi   United States   Në të gjithë botën
Produktet: Impiant sferik me precizion, Kushineta, Depozitë zarash, Kushineta me gjilpërë, Kushinetë në formë rrote, Kushineta me rula gjilpërë
Furnizuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Impiant sferik me precizion, Kushineta, Suportues, Unazë, Kushineta ngarkese, Teknika e mekanizmave, Depozitë zarash, Pozicioni i shinave
Furnizuesi   Germany   Afrika Evropa
Produktet: Impiant sferik me precizion, Kushineta, Unazë, Kushineta specifike për klientët, Unaza hermetike, Depozitë zarash, Rul aksial, Role cilindrike
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim