Teknologji energjitike Gjej prodhues online

25 Eksportues
24 Prodhues
1 Tregtar

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Teknologji energjitike (25)

Prodhuesi   Germany   Afrika Evropa
Produktet: Kabinete matësi, Shpërndarje energjie, Çelësa stakues me tension të mesëm, Shpërndarje tensioni të ulët, Central me tension të ulët
Prodhuesi   Zvicër   Në të gjithë botën
Produktet: Pajisje per furnizim me energji, Transmetues temperature, Formë mesore, Izolatorë galvanik, Ndares sinjali, Automat per perfocim ndares
Prodhuesi   Greece   Në të gjithë botën
Produktet: Shkallë rrotulluese, Modernizimi i ashensorëve, Ashensor hidraulik, Ashensor me pamje, Kabinë ashensori, Litarë ashensorësh, Motor ashensori
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Shkëmbyes nxehtësie për gazet e jashtëqitjes, Impiante ngrohjeje, Stacione për bllokim nxehtësie, Makineri për përpunimin e mbetjeve
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Kontrollues të faktorit të fuqisë, Hekurudhë DIN, Multimetra, Analizues rrjeti, Regjistrues të dhënash, Sisteme për menaxhim energjie
Prodhuesi   Zvicër   Afrika Evropa
Produktet: Pajisje per furnizim me energji, Friksion sipas principit Hysterese, Histerezë, Transformues Fuqie, Frena të përhershme magnet
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Bashkues me tension të ulët, Morseta bashkuese, Materiale për tokëzim, Aksesorët e kabullit, Shpërndarje tensioni të ulët, Terminale, Mufte kabllosh
Prodhuesi   Spain   Në të gjithë botën
Produktet: Goma ere, Impiante ere, Turbina e erës
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Kabinete matësi, Tabela matëse, Shpërndarje energjie, Shpërndarje tensioni të ulët, Impiante aktivizimi, Sisteme monitorimi
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Lidhëse telash, Riparim gjeneratorësh, Tela specialë, Thurje bobine, Motorë elektrik, Thurje elektromotorësh, Rithurje elektromotorësh
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim