Wärtsilä Oy

Produktet dhe shërbimet e Wärtsilä Oy (15)

Sisteme biogazi
Impiante gjenerimi rryme
Gjeneratorë gazi
Stacione për bllokim nxehtësie
Termocentrale
Motorë anijesh me naftë
Helika anijesh
Gjeneratorë
Ndërtime centralesh për prodhimin e energjisë
Sisteme të kombinuara energjie dhe nxehtësie
Sisteme për drejtimin e anijeve
Fotocelula

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
John Stenbergin ranta 2
00530
Helsinki
Finland
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
ISO 9001