Material ndërtimi Gjej prodhues online

69 Eksportues
61 Prodhues
8 Tregtar

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Material ndërtimi (69)

Prodhuesi   Austria   D-A-CH
Produktet: Mbulesa për fasadë, Tjegulla, Oxhaqe, Tulla, Arkitrarë, Shtruese, Gurë ndërtimi, Llaçe murature, Tavane me tulla, Tjegulla fasade
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Izolime për fasadë, Shirita sfungjeri, Materiale ndërtimi & materiale ndërtimi, Materiale termoizolues, Panele me shkumë të ngurtë
Furnizuesi   Germany   Azia Afrika Evropa
Produktet: Profilet e suvasë, Makineri për spërkatje llaçi, Profile kendesh, Makineri lime, Pompa me mastar, Bojëra për ambiente të jashtme, Mbajtëse suvaje
Prodhuesi   Spain   Në të gjithë botën
Produktet: Shufra çeliku të profiluara, Kordon tendoses
Prodhuesi   Finland   Në të gjithë botën
Produktet: Qese llaçi, Shtresa izolimi çatie, Sisteme izolimi për muret e jashtëm, Materiale termoizolues, Elemente ndërtimi, Panele me shkumë të ngurtë
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Teknologji të medias, Kavo celiku te pandryshkshem, Pëlhura për ndërtim, Sisteme montimi, Parmakë çeliku që nuk ndryshket
Prodhuesi   Norway   Në të gjithë botën
Produktet: Plintë, Material ngjitës për parkete, Parket për dysheme, Laminat për dysheme, Frena me avull, Pastrues parketi, Izolues parketi, Izolim tingulli
Prodhuesi   Italy   Në të gjithë botën
Produktet: Pllaka muri, Pllaka tarrace, Pllaka guri, Pallka qeramike, Pllaka graniti, Pllaka trotuari, Pallka mermeri, Pllaka mermeri
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: izolim per fuga, Gurnicione per flanxha, Depërtues tubash, Kapake mbylles, Instalime shtepie, Aksesorët e kornizës, Flanxhe plastike
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Veshje te jashtme zjarrduruese, Materiale që i rezistojnë flakëve, Materiale ndërtimi kundër zjarrit, Rotorë për teknologji lëvizje, Plastika teknike
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim