Pajisje ndërtimi të përdorura Gjej prodhues online

2 Eksportues
1 Prodhues
1 Tregtar

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Pajisje ndërtimi të përdorura (2)

Furnizuesi   Germany   Azia Afrika Evropa
Produktet: Pajisje ndërtimi të përdorura, Profilet e suvasë, Makineri për spërkatje llaçi, Profile kendesh, Makineri lime, Pompa me mastar
Prodhuesi   Czech Republic   Në të gjithë botën
Produktet: Pajisje ndërtimi të përdorura, Shirita vibrimi, Pompa për ndërtim, Makineri për spërkatje llaçi, Mikser i detyrueshëm, Makineri spërkatëse me beton
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim