Akumulatorë dhe bateri Gjej prodhues online

10 Eksportues
8 Prodhues
2 Tregtar

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Akumulatorë dhe bateri (10)

Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Grupe elektronike ndërtimi, Ambalazhime baterish, Sisteme kabllosh, Bateri te konfeksionuara, Bateri me nikel-kadmium, Bateri litium-jon
Prodhuesi   Germany   Evropa
Produktet: Kaseta Video, CD-R (i regjistrueshëm), Kaseta Audio, Disketa, Kaseta DAT, Bateri Alkali-Mangan, Bateri litium, Bateri, Magnetofonë
Produktet: Sisteme sinjalizimi, Llamba dhe ndriçime, Sisteme për furnizim energjie, Aksesorë për automjete, Pjeset e mjeteve hekurudhore
Prodhuesi   Croatia   Në të gjithë botën
Produktet: Arka plastike, Këllëfe baterish, Pjesë plastike teknike, Kosh plehrash, Kuti plastike, Pipa, Kuti veglash, Shishe plastike, Arkë shishesh
Furnizuesi   Zvicër   Në të gjithë botën
Produktet: Nitrit bori (10043-11-5), Oksid hekuri, Njësi rrotullimi, Diokside siliciumi (7631-86-9), Magnete kobalti samariumi, Magnet AlNiCo
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Mbajtës siguresash, Tregues, Buton shtypjeje, Tregues me drita, Panele kontrolli gjeneratorësh, Kontrollues të faktorit të fuqisë
Prodhuesi   Netherlands   Në të gjithë botën
Produktet: Gjenerator sinjali, Çelësa pjerrësie, Celes elektronik, Çelës emergjence, Çelësa komandimi, Çelësat e sigurisë, Çelësa gradimi, Çelësa zjarrëfikësesh
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Bateri për traktorë kopshtarie, Bateri për pajisje kopshtarie, Bateri te konfeksionuara, Bateri, Bateri për karroca me rrota, Bateri për motor
Furnizuesi   United States   Në të gjithë botën
Produktet: Ruterë WLAN, Mouse kompjuterash, Altoparlant, Bllok ushqimi AC-DC, Mikrofona me kondensator, Oziloskop, Zare regjistrues, Transformatorë impulsi
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Ambalazhime baterish, Kalibrues presioni, Transmetues presioni, Sensorë presioni, Rele komutuese transformatori, Sensorë rrjedhe, Rele ndërrimi
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim