Motorë elektrik Gjej prodhues online

8 Eksportues
7 Prodhues
1 Tregtar

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Motorë elektrik (8)

Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Motorë elektrik, Teknika e mekanizmave, Motorë DC, Motorë pa furçë me korrent, Kontrolle, Pompë me vakum, Pompa nafte, Pompa uji, Impulse pneumatike
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Motorë elektrik, Motorrë me rrymë të alternuar, Motorë nënujorë, Motor special, Elektromotorë me ftohje me ujë, Motorë sinkron, Motorë industrialë
Prodhuesi   Italy   Në të gjithë botën
Produktet: Motorë elektrik, Motorrë me rrymë të alternuar, Teknika e mekanizmave, Motorrë asinkron, Motorë një-fazorë
Furnizuesi   Spain   Në të gjithë botën
Produktet: Motorë elektrik, Izolim akustik, Doreza loje, Filtër hidraulik, Tamburo per zorre, Pompa, Mekanizëm hidraulik, Motorë me nyje rrethore, Filtër dopio
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Motorë elektrik, Lidhëse telash, Riparim gjeneratorësh, Tela specialë, Thurje bobine, Thurje elektromotorësh, Rithurje elektromotorësh
Prodhuesi   Italy   Në të gjithë botën
Produktet: Motorë elektrik, Kontrollues motori, Trasmision me ingranazhe, Motorë me kushineta me sfera, Motorë mekanizëm Planetarë, Motorë me ingranazhe
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Motorë elektrik, Kontrollues motori, Ajrosës elektronik, Motorë DC, Motorë pa furçë me korrent, Ventilatorë radialë, Transmision ndihmës
Prodhuesi   Germany   Evropa
Produktet: Motorë elektrik, Transmisione kompakte, Motorrë me rrymë të alternuar, Motorrë për kursimin e energjisë, Pompa kontrolli, Pjesë injeksioni plastike
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim