Metale NE Gjej prodhues online

8 Metale NE
Eksportues
7 Metale NE
Prodhues
1 Metale NE
Tregtar

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Metale NE (8)

Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Nitrit bori, Tungsten sulfide, Thiazolyl blue, Tela argjendi, Lutetium(III) iodide, Cadmium Rods, Octadec-1-ene, o-Dianisidine, Adenine Sulfate
Prodhuesi   Russia   Në të gjithë botën
Produktet: Pluhura rodiumi, Bakër, Pluhur nikeli, Metale të çmuara, Pluhura argjendi, Pluhura platini, Shufra ari, Pluhura ari, Shufra argjendi, Iridium
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Tela argjendi, Teknologji sipërfaqesh, Tuba platini, Tuba ari, Element të përgjysmuar prej metali të çmuar, Pjesë modeli fine, Shufra ari
Prodhuesi   United Kingdom   Në të gjithë botën
Produktet: Klorur natriumi, Qymyr i fortë, Diamante industriale, Alumin, Linjit, Molibden, Bakër, Gips, Minerale hekuri, Gurë të çmuar
Prodhuesi   Czech Republic   Në të gjithë botën
Produktet: Tela argjendi, Element të përgjysmuar prej metali të çmuar, Zinxhirë floriri, Nitrate argjendi, Zinxhirë bizhuteri, Mallra stolish, Metale të çmuara
Prodhuesi   Zvicër   Në të gjithë botën
Produktet: Aliazhe speciale, Shufra argjendi, Materiale për pikim, Fasha tunxhi, Profile tunxhi, Shirita bakri, Tela tunxhi, Metale NE, Tela bronzi
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Shërbime riciklimi zhive, Riciklimi i mbetjeve me përmbajtje zhive, Shërbime riciklimi amalgame, Seleni, Zhiva
Furnizuesi   Germany   Evropa
Produktet: Fasha zirkoni, Fletë niobi, Tuba molibdeni, Tuba niobi, Tela nikeli, Rekorderi titani, Rekorderi tantali, Vida titani, Shirita zirkoni, Shirita niobi
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim