Lëndë ndërtimi kimike Gjej prodhues online

4 Eksportues
3 Prodhues
1 Tregtar

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Lëndë ndërtimi kimike (4)

Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Izolime për fasadë, Shirita sfungjeri, Materiale ndërtimi & materiale ndërtimi, Materiale termoizolues, Panele me shkumë të ngurtë
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Materiale për hidroizolim, Shtresa dyshemesh, Materiale mbrojtëse për ndërtesa, Veshje për çati, Veshje sipërfaqesh, Hidroizolime për çati
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Ndërtim anijesh, Ngjitje dritaresh, Materiale izolues xhami, Ngjitëse foto-voltaike, Shërbimi i klientit, Mbajtës distance për xhama izolues
Furnizuesi   Germany   D-A-CH
Produktet: Ndërtimi i veglës së punës, Tekstil me fibra xhami, Elementë për ndarje formash, Inde qelqi, Fibra karboni, Pasta ngjyrosje, Goma silikoni
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim