Kompresorë ftohje Gjej prodhues online

2 Kompresorë ftohje
Eksportues
2 Kompresorë ftohje
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Kompresorë ftohje (2)

Prodhuesi   Netherlands   Në të gjithë botën
Produktet: Kompresorë ftohje, Kompresor me vida, Ngrirës, Ngrohje, ventilim dhe kondicionim ajri (HVAC), Enë presioni, Kompresorë me kunja rrotullues
Prodhuesi   Italy   Në të gjithë botën
Produktet: Kompresorë ftohje, Ngrohje, ventilim dhe kondicionim ajri (HVAC), Njësi kondensimi, Sistemet e ftohjes të automjeteve, Sisteme frigoriferike
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim