Transport dhe ngritje Gjej prodhues online

70 Eksportues
68 Prodhues
2 Tregtar

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Transport dhe ngritje (70)

Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Vinça për ura, Zinxhir elektrik, Motorë me lëvizje me precizion, Urë vinç, Traversa, Transportues të varur në një shinë, Magnet ngarkese, Kabllo
Prodhuesi   United States   Në të gjithë botën
Produktet: Skela pune, Platforma pune teleskopike, Platforma pune që ngrihen, Pirunë për kamionë të mëdhenj, Pajisje për ngritje paletash
Prodhuesi   Czech Republic   Në të gjithë botën
Produktet: Teknologji paketimi, Teknikë dozimi, Ushqyes, Kova paketimi, Teknologji peshimi, Makina për paketim special, Transportues vertikalë
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Ashensorë, Urë vinç, Makineri gurëthyese, Mastar, Çekiçë asfaltimi, Vijëzues, Levë manuale, Vegla asfaltimi, Prerës guri, Pajisje ngritëse me vakuum
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Pajisje për përdorimin e rafteve, Rafte palete, Pirun industrial me naftë, Shtapler, Kamion elektrik, Rafte të lëvizshëm, Pirun, Impiante porositjeje
Prodhuesi   Netherlands   Evropa
Produktet: Transportiera për ushqim, Transportierë spiralë, Transportierë me kthesë, Transportues pareti, Transportiera për pije
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Teknologji paketimi, Makineri paketimi në qese të rrudhura, Film tkurrjeje, Pajisje për paketim në kuti, Pajisje për mbështjelljen e paletave
Prodhuesi   United States   Në të gjithë botën
Produktet: Shtapler, Kamion elektrik, Pirunë për kamionë të mëdhenj, Kamion vetë-ngritës me ngarkesë të madhe, Makineri stivosëse me porosi, Levë manuale
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Makineri lime, Skela pune, Makineri gurëthyese, Sharra guri, Makineri për fërkimin e qosheve, Makineri te vecanta, Makineri furçash, Ndarës fugash
Prodhuesi   Italy   Në të gjithë botën
Produktet: Pirunë për kanale të ngushta, Shtapler, Kamion elektrik, Pirun, Traktor industrial, Makineri stivosëse me porosi, Levë manuale, Teknikë magazine
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim