Asete servisi Gjej prodhues online

185 Asete servisi
Eksportues
175 Asete servisi
Prodhues
10 Asete servisi
Tregtar

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Asete servisi (185)

Prodhuesi   Germany   Afrika Evropa
Produktet: Orë matëse, Lima të rrumbullakëta, Tester matës, Tavolina matëse, Kënd i precizuar, Projektorë profili, Matës, Tregues testimi, Matës vrime
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Punto druri, Trapan toke, Këmbaleca për turriela, Shpues me nivele, Freza druri, Punto kunjash, Vegla pune për ngulitje
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Pompa këmbe, Vegël gdhendëse, Lama, Disqe sharre, Gërshërë kabllosh, Pompa dore, Pompa motorri, Pompa me bateri, Prerës menteshe, Hapës vrimash
Prodhuesi   Austria   Evropa
Produktet: Dalta, Pyka për prerje pemësh, Çekiçë, Thika kasapi, Thika për gatim, Lapsa zdrukthtari, Daltë dore, Kaçavida, Thikë për prerje kabulli, Dara hekuri
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Shpatulla prej tunxh, Shpatulla për heqjen e ndryshkut, Shpatulla katrore, Shpatulla për shtrim tapeti, Shpatulla japoneze, Shpatulla sipërfaqeje
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Pajisje pëzierëse dhe mikser, Trapan toke, Sharrë zinxhiri, Ngrohëse tarracash, Gërshërë me benzinë, Çengel motori, Sharrë rrethore për dru
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Freza cilindrike ballore, Shpues me nivele, Pllaka prerëse me rrotullim, Koka trapani, Freza për metale të forta, Vegla speciale
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Karrocë veglash pune, Zgavra makinerish, Vegla automatizimi, Matës presioni, Set veglash, Kaçavida, Furça për pastrim, Thikë artizanati
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Sharra me ajër të kompresuar, Pajisje elektrike për gërryerje, Makineri fijesh, Makineri lustrimi manuale, Smeriluese me lëkundje
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Karrocë veglash pune, Çekiçë, Kartuça, Koka trapani, Daltë dore, Bishta veglash, Çekiç gome, Bankë pune, Mistri, Spatula gipsi
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim