Hyrje dhe identifikim Gjej prodhues online

10 Hyrje dhe identifikim
Eksportues
10 Hyrje dhe identifikim
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Hyrje dhe identifikim (10)

Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Pajisje restoranti, Makine transportuese per ushqimet, Kuti rrjete, Sisteme për mbrojtje nga përplasjet, Sisteme për asgjësim mbetjesh
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Pajisje dritaresh, Sisteme mbyllëse të dyerve, Panele rrëshqitës, Dryna me motor, Pajime për dyer, Pajisje ndërtimi, Skaner i shenjave të gishtave
Prodhuesi   Sweden   Evropa
Produktet: Porta celiku, Sisteme kontrolli hyrje për persona, Bllokazh rrotullues, Porta me rreshqitje, Gardhë me rrjet, Kasafortë, Dyer rrotulluese
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Fishekë çelësi, Kontrolle për perde, grila, tenda, Transponder, Derë rrëshqitëse, Rele me dritë infra të kuqe, Njësi me derë rrotulluese
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Dryn elektronik, Sisteme mbylljeje, Kërkim dhe zhvillim, Brava për mobilie, Pjesë injeksioni plastike, Bagazhe, Dryn numrash, Kyçe cam
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Detektorë në formë shiriti, RFID-Lexues, RFID-Sisteme, Skeda të kontrollit të barrierave, Detektorë për lakun e induksionit, Komanda portash
Prodhuesi   Italy   Në të gjithë botën
Produktet: Sistemet e transportit të pasagjerëve, Shina kavosh, Makineri bore, Makinat borëpastruese, Menaxhimi i materialeve, Ashensorë me karrige, Borë
Prodhuesi   Turkey   Në të gjithë botën
Produktet: Brava për mobilie, Pajisje çeliku, Mentesha dyersh xhami, Brava me shul, Pajime për dyer, Doreza, Doreza çeliku të pandryshkshëm, Dryna për dyer
Prodhuesi   Italy   Në të gjithë botën
Produktet: Doreza dere, Unaza bronzi, Trokitëse dere, Pajisje çeliku, Ndalues dere, Doreza gjyle, Zinxhire kufizimi, Pajime për dyer, Doreza, Çelësa dere
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Kabllo mikrofoni, Mikrofona pa tel, Kufje pa fill, Sisteme udhërrëfyese për vizitorë, Mikrofona me kondensator, Sisteme konferencash
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim