Zinxhirë drejtimi Gjej prodhues online

3 Zinxhirë drejtimi
Eksportues
3 Zinxhirë drejtimi
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Zinxhirë drejtimi (3)

Prodhuesi   Austria   Evropa
Produktet: Zinxhirë drejtimi, Zinxhirë për lidhje çeliku, Zinxhirë nxitës, Rripat e sigurimit, Zinxhirë bore, Grepa simplex, Shirit për ngritje peshash
Prodhuesi   Lithuania   Në të gjithë botën
Produktet: Zinxhirë drejtimi, Xhunta, Goma kermill, Makineri mbjellje, Turjelë zdrukthëtari, Goma me zinxhire, Rrota të dhëmbëzuara
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Zinxhirë drejtimi, Teknologji motori, Timon yll, Zinxhirë nxitës, Friksione fleksibël, Mekanizma trapezi, Disqe, Cilindër kapak elektrik
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim