UAB "Ukmergės Staklės"

Produktet dhe shërbimet e UAB "Ukmergės Staklės" (7)

Goma kermill
Goma me zinxhire
Xhunta
Rrota të dhëmbëzuara
Zinxhirë drejtimi
Makineri mbjellje
Turjelë zdrukthëtari

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Linų g. 81
20174
Ukmergė
Lithuania
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Themelimi
2000