Pajisje për anije Gjej prodhues online

32 Eksportues
31 Prodhues
1 Tregtar

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Pajisje për anije (32)

Furnizuesi   Netherlands   Në të gjithë botën
Produktet: Kënde ankorimi, Pajisje anijesh, Aksesorë për varka, Fenerë anijesh, Prozhektorë, Impiante për boshtet e anijes, Kambio anijesh
Prodhuesi   Norway   Në të gjithë botën
Produktet: Kënde ankorimi, Anije dete me dallgë, Pajisje anijesh, Jahte me motor, Riparime të anijeve, Anije zjarrfikëse, Modifikime anijesh, Ndërtim anijesh
Prodhuesi   Finland   Në të gjithë botën
Produktet: Gjeneratorë, Gjenratorë me naftë, Gjeneratorë gazi, Stacione për bllokim nxehtësie, Sisteme SCR (reduktim katalitik selektiv), Gjeneratorë anijesh
Prodhuesi   Netherlands   Evropa
Produktet: Teknika e mekanizmave, Motorë të jashtëm, Motorë industrialë, Motorë nafte, Motorë anijesh me naftë, Motorë anijesh
Prodhuesi   Denmark   Në të gjithë botën
Produktet: Proceset e anijes, Mengene rrethore, Përpunim i inoksit, Mekanizma inoksi, Pajisje anijesh, Elemente ndërtimi, Sisteme kullimi, Tuba kullimi
Prodhuesi   Germany   Evropa
Produktet: Sisteme orash për anijeve, Kronometra anijesh, Sisteme orash, Ora speciale, Matja dhe testimi, Pajisje anijesh, Ora burrash, Ora grash, Ora dore
Prodhuesi   Netherlands   Në të gjithë botën
Produktet: Litar kërpi, Pajisje anijesh, Litarë me fibra natyrale, Veshje për litarin, Shkallë litari, Kapëse çelësash, Impiante shkrirjeje, Pranga
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Valvula me mbyllje të shpejtë, Ventil bllokues, Enë presioni, Fenerë të jashtëm, Valvul mbyllëse me futur, Valvula industriale, Filtër industrial
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Antena me brez të gjerë, Antena EMC, Kontrollues për antena, Antena speciale, Antena me frekuencë të lartë, Antena aktive, Antena detare
Prodhuesi   South Africa   Në të gjithë botën
Produktet: Pllaka konsumi, Mbajtës turbinash, Mbajtës anijesh, Kushineta vetë lubrifikuese, Pjesët që konsumohet, Kushineta të thjeshta, Frena me rryme